Inwoners uit Schiermonnikoog vallen in de prijzen bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 30 maart 2015 – Gieny uit Schiermonnikoog is de gelukkige winnaar van 10.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag een recordaantal van ruim 2,5 miljoen kijkers trok. Buurtgenoot Astrid won een 8-daagse zeilreis voor twee personen. De dames waren samen met 48 wijkgenoten uitgenodigd in de studio.
 
Gieny streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch 10.000 euro. Een andere inwoner uit Schiermonnikoog, Astrid, won een 8-daagse zeilcruise voor twee personen met het Gouden Koffer spel.
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Nicole uit het Twentse Glane in het finalespel 278.000 euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… dit zelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. In de aflevering van gisteren wonnen de Bingowinnaar én haar buren die met postcode 3038 LG uit Rotterdam meespelen 278.000 euro.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.