Inzenders Droomboek ontmoeten Koninklijk paar

De inzenders van de dromen die door de jury worden geselecteerd voor een prominente plek in het Droomboek, ontvangen een uitnodiging voor de overhandiging van het boek aan het Koninklijk paar.

De dromen worden vanaf 5 september ook onderdeel van een buitententoonstelling op Paleis Het Loo. Daarnaast krijgt iedereen die zijn of haar droom voor Nederland instuurt via de Dromensite www.deeljouwdroom.nl een eervolle naamsvermelding in het Droomboek dat op 5 september 2013 aan het Koningspaar wordt aangeboden.

Sinds de lancering van de Dromensite op 2 april hebben al ruim 2.800 Nederlanders hun toekomstdroom voor Nederland gedeeld. Iedere inwoner van ons Koninkrijk die een verrassende, inspirerende en begrijpelijke droom heeft voor ons land, kan deze tot en met de inhuldiging van Koning Willem-Alexander op 30 april uploaden.

Daarna selecteert een jury van 16 bekende Nederlanders de meest verrassende en inspirerende dromen voor publicatie in het Droomboek. Dit boek komt na 5 september voor alle Nederlandse huishoudens beschikbaar als e-book of in gedrukte vorm. Het initiatief van het Nationaal Comité Inhuldiging wordt mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.