Jacqueline uit Purmerend wint 235.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 16 november 2015 – Jacqueline uit Purmerend is de gelukkige winnaar van 235.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Ook twee wijkgenoten vielen in de prijzen.
 
Jacqueline stond samen met 49 wijkgenoten uit Purmerend in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel.
 
Jacqueline is blij verrast: "Wat geweldig. Van het geld wil ik een auto kopen voor mijn man en een paard voor mijn zoon."
 
Wijkgenoot Willem ging naar huis met een 5-delig LG pakket en wijkgenoot Anton viel voor de grote finale af en kreeg een prijs van 3.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. In de aflevering van gisteren won de Bingowinnaar én haar buren die met postcode 6161 CW uit Geleen meespelen 235.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.