Jeroen uit Zwolle wint 33.000 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 13 april 2015 – Jeroen uit Zwolle is de gelukkige winnaar van 33.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio. Omdat de twee laatste kandidaten in de race niet op de knop drukten, ging Jeroen naar huis met het geldbedrag.
 
Jeroen streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch een bedrag van 33.000 euro. De twee laatste kandidaten in de race kozen er namelijk voor om niet op ‘de knop' te drukken en het spel met het uitstapbedrag te verlaten. Daarom werd het uitstapbedrag verloot onder één van de aanwezigen op de tribune.

Jeroen uit Zwolle is blij verrast met de prijs: "We hebben over twee weken vakantie. We zouden in Zwolle blijven maar ik denk dat we toch ergens anders heen gaan!"
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Marcel uit Enschede in het finalespel 173.000 euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.