Jerry uit Aadorp wint 42.900 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 23 maart 2015 – Jerry uit Aadorpis de gelukkige winnaar van 42.900 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Daarnaast vielen nog drie andere inwoners uit het Twentse dorp in de prijzen. Jerry stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot hij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 42.900 euro.
 
Jerry streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hij is erg blij met de prijs: "Het is heel veel geld. Ik ben hier naartoe gekomen met de gedachte dat als ik op deze plek kom, ik op de knop sla bij 40.000 euro. En dat is nu gebeurd!"
 
Het Twentse Aadorp had het geluk afgelopen zondag aan de zijde. Naast Jerry vielen nog drie buurtbewoners uit postcode 7611 in de prijzen. Zo won buurtbewoner Jos, hoewel hij niet in de finale kwam, een gloednieuwe BMW. Nanda was de gelukkige winnaar van een rode Volkswagen met het Gouden Koffer spel. En Raymond wist door te dringen tot de voorronde van de finale. Hij eindigde als één van de vijf laatste kandidaten. Hij viel echter af voor de grote finale en kreeg een troostprijs van 3.000 euro.
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Gert uit Barendrecht in het finalespel 85.000 euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. Daarnaast kan iedereen tijdens ‘Miljoenenjacht', voordat Postcode Loterij Bingo begint, op postcodeloterijbingo.nl een vragenspel spelen en daarbij kans maken op een studioplek voor ‘Miljoenenjacht'.   
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april  wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.