Jolanda uit Eindhoven wint gloednieuwe auto in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 13 april 2015 – Jolanda uit Eindhoven is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe Volkswagen Up! in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Zij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio.
 
Jolanda streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een nieuwe auto. Marcel uit Enschede kreeg namelijk de optie om te kiezen voor een koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Omdat hij koos voor de finale, kreeg Jolanda de koffer met inhoud. Marcel uit Enschede eindigde als finalist in het finalespel en nam 173.000 euro mee naar huis.
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. Winston Gerschtanowitz bezoekt iedere zondagavond de winnaars van de Bingo en verrast hen met een bedrag dat kan oplopen tot wel 5 miljoen euro!
In de aflevering van gisteren wonnen de Bingowinnaar én zijn buren die met postcode 1781 XP uit Den Helder meespelen 173.000 euro.