Joyce uit Amstelveen wint 50.000 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 29 maart 2016 – Joyce uit Amstelveen is 50.000 euro rijker. Zij was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1187 uitgenodigd voor het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Onder haar stoel in de studio vond Joyce de ‘Gouden Bel'. Zij rinkelde de bel bij koffer nummer 24 en won daarmee de inhoud van de geldkoffer.
 
Joyce is blij verrast met de prijs: "We hebben net ons droomhuis gekocht, dus de tuin kan van dit geld aangepakt worden. En voor mezelf wil ik graag een ander autootje kopen."
 
Joyce streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een bedrag van 50.000 euro. Onder één van de stoelen lag namelijk naast de prijs ook nog de Gouden Bel verstopt. De studiogast met de Gouden Bel mag deze tijdens het finalespel, vlak voor een bepaalde koffer opengaat, rinkelen en wint dan het bedrag in deze koffer tot een maximum van 50.000 euro.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won José uit Assendelft in het finalespel 433.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 10 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.