Kanjerprijs van 1 miljoen euro valt in Almelo

Amsterdam, 1 januari 2016Twee huishoudens aan het Hof van Gülick in Almelo met postcode 7607 BA zijn in de prijzen gevallen bij de PostcodeKanjer. Op deze postcode is op nieuwjaarsdag een Kanjerprijs van 1 miljoen euro gevallen, die zij verdelen. Almelo viel eerder ook al in de prijzen. In de trekking van december 2013 en die van augustus 2014 viel de PostcodeStraatprijs in Almelo.

Op RTL4 is bekendgemaakt dat de postcode 7607 BA in Almelo één van de zeven gelukkige postcodes is in de PostcodeKanjer. In totaal verdeelt de Postcode Loterij op nieuwjaarsdag de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro: 6 x 1 miljoen euro en 1 x 43,9 miljoen euro. Rond 22.00 uur is de ontknoping tijdens de speciale live-uitzending van RTL Boulevard: dan wordt duidelijk waar de Kanjer van 43,9 miljoen euro valt.

Winnen met je buren

Deelnemers in postcode 7607 BA in Almelo delen een Kanjerprijs van 1 miljoen euro met hun buren uit dezelfde postcode die ook meespelen in de decembertrekking van de Postcode Loterij. De verdeling is afhankelijk van het aantal verkochte loten in de postcode en gebeurt op basis van Kanjerpunten. Hoe langer een lot meespeelde in het afgelopen jaar, hoe meer Kanjerpunten, hoe groter het aandeel in de prijs.

Dit is de 20ste keer dat de PostcodeKanjer op nieuwjaarsdag is uitgereikt, de allereerste viel op nieuwjaarsdag in 1997 in Ohé en Laak.

Nog honderdduizenden andere prijzen

Naast deze miljoenenprijzen winnen verder honderdduizenden deelnemers geldbedragen en andere prijzen zoals auto’s, musicalkaarten en cadeaubonnen in de decembertrekking van de Postcode Loterij. Deze uitslagen zijn vanaf 8 januari terug te vinden op www.postcodeloterij.nl/uitslagen .