Lex uit Utrecht wint gloednieuwe auto in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Lex uit Utrecht is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Hij was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 3532 uitgenodigd in de studio.
 
Lex streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch een nieuwe auto. Angelika uit IJmuiden kreeg namelijk de optie om te kiezen voor een gouden koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Omdat zij koos voor de finale, kreeg Lex de koffer met inhoud. Angelika eindigde als finalist en won 115.000 euro.
 
Lex is blij verrast met de auto: "Wow, lekker! Dat is een mooie wagen! Dank je wel Angelika."

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Angelika uit IJmuiden in het finalespel 115.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 10 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.