Linda de Mol beleeft ‘Oprah moment’ bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Fotocredits: Roy Beusker Fotografie
Fotocredits: Roy Beusker Fotografie

Amsterdam, 22 november 2015 – Linda de Mol had nog één droom: een spectaculaire weggeefshow presenteren. Die droom is in vervulling gegaan tijdens het 15-jarig jubileum van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Zo mocht zij niet één maar 48 auto’s weggeven. Alle 48 deelnemers uit het vak Nijmegen wonnen een gloednieuwe auto.

Linda de Mol: “Ja ik mocht mij wel een beetje Oprah Winfrey voelen. You get a car, you get a car. Postcode Loterij Miljoenenjacht is zo’n geweldig format en dat gaat niet snel vervelen.”

Een auto voor alle Nijmegenaren  

Bas uit Nijmegen ging naar huis met een Porsche, maar niet alleen Bas ging naar huis met een nieuwe auto. Linda mocht als uitsmuiter van de show al zijn 47 wijkgenoten in de studio verrassen met een gloednieuwe Volkswagen up!

Floortje (24) uit Nijmegen: “Mijn vriend en ik reden hier naartoe met ons oude bakkie die nauwelijks meer optrok naar 110 km/per uur. En nu gaan we naar huis met een gloednieuwe auto. Dat is bizar, ik ben enorm blij!”

Jubileum-editie Postcode Loterij Miljoenenjacht

Alle studiogasten gingen met een prijs naar huis. Zo wonnen de deelnemers uit Arnhem een Apple Watch, gingen de deelnemers uit Hempens naar huis met een stedentrip naar keuze én won een heel vak 1.000 euro per persoon. Daan uit Nijmegen won in het finalespel 167.000 euro.

In deze video is een compilatie te zien van de uitzending inclusief behind the scenes materiaal: Postcode Loterij Miljoenenjacht 15-jarig jubileum

Download foto 1 ›

Download foto 2 ›

Download foto 3 ›