Lineke uit Hoofddorp wint gloednieuwe BMW bij Postcode Loterij

Amsterdam, 9 mei 2016 – Een grote verrassing voor Lineke uit Hoofddorp. Zij heeft namelijk een gloednieuwe BMW 1 Serie gewonnen. Lineke werd afgelopen zaterdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de prijs. In de maand mei maakt de Postcode Loterij gedurende twee weken iedere werkdag van 9.00 tot en met 18.00 uur élk uur een winnaar van een BMW bekend. In totaal worden 100 BMW's uitgereikt.
 
Lineke is blij verrast: "Te gek joh, dat Gaston opeens voor de deur stond. Ik wist me niet wat me overkwam! Ik ben al met m'n schoonzoon wezen kijken welke kleur het moet worden. Maar ik ben er nog niet over uit. We hebben de tijd, dus daar ga ik nog eens even rustig over nadenken!"
 
Van 9 tot en met 20 mei a.s. zijn de uitreikingen van deze BMW's rond 19.50 uur op RTL4 te zien. De uitzending van de uitreiking in Hoofddorp komt vanavond op televisie.

Ook buren in de prijzen

Bij de Postcode Loterij win je samen met je buren. De buren van Lineke die ook met postcode 2134 TL (Puttersbos) meespelen met de Postcode Loterij, ontvangen per lot een Media Markt-cadeaukaart ter waarde van 100 euro.

Download foto ›