Mady uit Weiteveen wint reis naar Curaçao bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 3 oktober 2016 – Mady uit Weiteveen is de gelukkige winnaar van een 15-daagse reis naar Curaçao in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Zij was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 7765 uitgenodigd in de studio.
 
Mady streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een reischeque naar Curaçao + 1.500 euro zakgeld.
 
Mady is blij verrast: "Geweldig, ik ben nog nooit in Curaçao geweest. Ik kan niet wachten!"

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Stefan uit Broek in Waterland het finalespel en nam 166.000 euro mee naar huis.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel in beeld verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 6 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.