Marcel uit Enschede wint 173.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 13 april2015 – Marcel uit Enschede is de gelukkige winnaar van 173.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.
 
Marcel stond samen met 49 wijkgenoten uit Enschede in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
 
Marcel is blij verrast: "Ik droom al m'n hele leven van een Harley. En ik wil ook de hypotheek van m'n huis afbetalen. Misschien kan ik zelfs wel wat minder gaan werken."
 
Ook buurtgenoot Adrienn viel in de prijzen. Adrienn kreeg de optie om te kiezen voor een koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Zij koos voor de koffer met inhoud en won daarmee een gloednieuwe BMW.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. In de aflevering van gisteren wonnen de Bingowinnaar én zijn buren die met postcode 1781 XP uit Den Helder meespelen 173.000 euro.