Marja uit Vlissingen wint 276.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 17 oktober 2016 – Marja uit Vlissingen is de gelukkige winnaar van 276.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Nadat Marja 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.
 
Marja is blij verrast: "Ongelofelijk, wat een bedrag! Ik zou dolgraag zelf een eigen huis ontwerpen. Een mooie jaren ‘30 woning in Vlissingen. Dat kan nu!"
 
Marja stond samen met 49 wijkgenoten (postcodegebied 4385) uit Vlissingen in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel in beeld verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 6 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Download foto