Michael uit Winschoten wint 27.800 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 16 november 2015 – Michael uit Winschoten is de gelukkige winnaar van 27.800 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. De inwoner uit Winschoten stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot hij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 27.800 euro. Ook twee wijkgenoten vielen in de prijzen.
 
Michael streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hij is erg blij met de prijs: "Voor mijn vrouw kunnen we nu een autootje kopen."
 
Wijkgenoot Paul-Ivo ging naar huis met een gloednieuwe auto. Wijkgenoot Janny werd verblijd met twee elektrische fietsen.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Jacqueline uit Purmerend in het finalespel 235.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.