Mirjam uit Noordwijkerhout wint 225.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 21 maart 2016 – Mirjam uit Noordwijkerhout is de gelukkige winnaar van 225.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Nadat Mirjam 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.
 
Mirjam (42) is blij verrast: "Het was een hele bizarre ervaring om in die studio te staan. Voor mijn gevoel ging ik naar binnen en kwam ik er vijf minuten later weer uit! Achteraf spookte de vraag door m'n hoofd: ‘had ik toch niet verder moeten spelen?' Maar dat was snel over, want ik ben ontzettend blij met het bedrag! Wat ik er mee ga doen? Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een nieuw huis. Dit is een mooie aanbetaling."
 
Mirjam stond samen met 49 wijkgenoten uit Noordwijkerhout in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. In de aflevering van gisteren won de Bingowinnaar én zijn buren die met postcode 3811 JS uit Amersfoort meespelen in totaal 450.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 10 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.