Mis 'm niet op 1 januari 2012: De Postcode Nieuwjaarsshow!

Martijn en Winston nemen het tegen elkaar op!
Martijn en Winston nemen het tegen elkaar op!

In de knallende 'Postcode Nieuwjaarsshow' nemen Martijn Krabbé en Winston Gerschtanowitz het ieder met een team van 3 bekende Nederlanders tegen elkaar op en blikken ze terug op het roerige jaar 2011.

Het jaar 2011: wie weet het meest?

In een gezellige spannende strijd worden allerlei spelronden gespeeld waarin opvallende feiten en actuele zaken uit 2011 centraal staan. De ronden kunnen bestaan uit spellen, vragen of fysieke opdrachten. Welk team weet het meest over het afgelopen jaar? In de wervelende show vechten ze natuurlijk niet alleen voor de eer, maar ook voor het publiek. Elke team wordt ondersteund door een eigen publieksvak. Gedurende de ronden verzamelen de teams geld, maar pas tijdens de finale kan één van de teams dit geld verzilveren.

Waar gaat de KanjerPrijzenpot van € 48 miljoen vallen?

Gedurende de uitzending wordt de KanjerPrijzenpot van € 48 miljoen uitgereikt. 8 postcodes verdelen € 1 miljoen, en waar gaat de Kanjer van € 40 miljoen vallen?! Bij deze hoofdprijs winnen niet alleen de buren met dezelfde postcode, maar ook de bewoners die met dezelfde wijkcode meespelen. Via liveschakelingen met de winnende postcodes, is te zien hoe de winnaars reageren op het nieuws dat ze rijk aan het nieuwe jaar beginnen.

Teams

Het team van Winston bestaat uit: Barry Atsma, Edsilia Rombley en John Williams. Martijn gaat de strijd aan, samen met zijn teamgenoten Georgina Verbaan, Jörgen Raymann en Irene Moors.

Voorwaarden belspel: lees hier de voorwaarden voor het belspel.

Uitzending: zondag 1 januari 2012 om 21.30 uur bij RTL 4.