Nederland omarmt Postcode Loterij Kersttrui

Amsterdam, 15 december 2015 - Het zal niemand ontgaan zijn. Dit jaar is de foute kersttrui landelijk doorgebroken. Waar men een aantal jaren geleden niet zijn entree durfde te maken in een foute kersttrui, is het dragen hiervan ondertussen een modestatement dat getuigt van durf en humor. Ook de Postcode Loterij speelt in op de kersttruienhype met de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro die op 1 januari valt. De loterij geeft nu bij een (extra) lot een foute kersttrui cadeau. Dat deze kersttruien populair zijn, blijkt wel uit het aantal BN’ers dat hiermee op Instagram is gespot.

“Wij proberen altijd om het (extra) meespelen met de Postcode Loterij zo leuk mogelijk te maken. Vorig jaar zagen we dat de foute kersttrui in het Verenigd Koninkrijk al een groot succes was en ook in Nederland terrein aan het winnen was. Dit was natuurlijk een uitgelezen kans om een welkomstcadeau te creëren dat goed aansluit bij de periode van het jaar. Met onze trui zit je er tijdens de kerst warmpjes bij en wie weet vanaf 1 januari ook”, aldus Daan Peters, Hoofd Marketing Nationale Postcode Loterij. “Juist deze combinatie maakt dat onze foute kersttruien gretig aftrek vinden. Ik hoop dat we aan alle vraag kunnen voldoen, want op is op.”

Wanneer je met een (extra) lot gaat meespelen met de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro krijg je een foute kersttrui cadeau, zolang de voorraad strekt. De Postcode Loterij Kersttrui is verkrijgbaar in zes varianten. Er is ook een beperkte hoeveelheid beschikbaar in jurkvariant. Kijk op kersttrui.nl voor alle beschikbare varianten.