Nicole uit Glane wint 278.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 30 maart2015 – Nicole uit Glane is de gelukkige winnaar van 278.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag een recordaantal van ruim 2,5 miljoen kijkers trok. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.
 
Nicole stond samen met 49 wijkgenoten uit Glane in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd eindigde zij als eerste vrouwelijke finalist van het seizoen in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
 
Nicole, die door griep bijna niet naar de studio was gekomen, weet al wat ze met het geld wil doen: "Mijn man en ik houden van reizen. Ik zou graag richting Zuid-Amerika gaan. En een deel van de hypotheek aflossen zou ook niet zo gek zijn."

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. In de aflevering van gisteren wonnen de Bingowinnaar én haar buren die met postcode 3038 LG uit Rotterdam meespelen 278.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.