Nieuwe reeks Miljoenenjacht en Kanjers van Goud op tv

SOS Children's Village Nairobi bezocht door Kanjers van Goud
'Postcode Loterij Miljoenenjacht' en 'Kanjers van Goud' zorgen vanaf zondag 8 april weer vijf weken voor de nodige spanning en emoties bij RTL 4. In de spannende spelshow 'Postcode Loterij Miljoenenjacht', gepresenteerd door Linda de Mol, strijden ook nu weer 500 kandidaten om die felbegeerde vijf miljoen euro. De deelnemers hebben maar één doel voor ogen: het bereiken van de Gouden Koffer-finale.

In vier bloedstollende spelrondes wordt uit deze 500 studiogasten één finalist geselecteerd. Deze mag kiezen uit 26 koffers met bedragen die variëren van één eurocent tot vijf miljoen euro. Het draait nu allemaal om inzicht, lef en geluk en hopelijk is de finalist in het bezit van stalen zenuwen. Hoeveel koffers opent de finalist en wanneer gaat hij of zij in op het bod van de bank? Iedere aflevering is er drie keer kans op vijf miljoen euro, namelijk voor de finalist in de studio, de wijk en natuurlijk de thuiswinnaar. Winston Gerschtanowitz gaat het land in om deze nietsvermoedende man of vrouw thuis live te verrassen met hetzelfde bedrag als in de studio is gewonnen. Daarnaast is in elke aflevering aandacht voor de goede doelen die steun ontvangen van de Postcode Loterij.

In de nieuwe reeks 'Kanjers van Goud', die ook vanaf zondag 8 april vijf weken lang te zien is, bezoekt iedere week een BN’er samen met een vriend of familielid een goededoelenproject, waar dan ook ter wereld. Deze goededoelenprojecten zijn mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij. In de eerste aflevering gaat Caroline Tensen samen met haar dochter Lotte naar Kenia, waar SOS Kinderdorpen strijdt tegen baarmoederhalskanker. Ze bekijken hoe het gaat met het project en hoe het geld van de Postcode Loterij wordt ingezet. Ook Daphne Bunskoek, Quinty Trustfull en Renate Verbaan bezoeken met een familielid of vriend een goededoelenproject in het buitenland of in Nederland.

Uitzending ‘Miljoenenjacht’: vanaf zondag 8 april, tussen 21.00 en 22.30 uur bij RTL 4.

Uitzending ‘Kanjers van Goud’: vanaf zondag 8 april, tussen 22.30 en 23.00 uur bij RTL 4.