Nijmegen volop in de prijzen in jubileumshow Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 23 november 2015 – 48 inwoners uit Nijmegen zijn in een speciale uitzending van het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' verrast met een gloednieuwe auto. Naast een auto won Daan uit Nijmegen in de finale 167.000 euro.
 
Dit seizoen bestaat ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' 15 jaar en daarom mocht Linda de Mol deze uitzending niet één maar 48 auto's weggeven. Bas ging naar huis met een gloednieuwe Porsche, zijn wijkgenoten werden als uitsmijter van de show verrast met een Volkswagen up!.
 
Floortje (24) uit Nijmegen: "Mijn vriend en ik reden hier naartoe met ons oude bakkie dat nauwelijks meer optrok naar 110 km/per uur. En nu gaan we naar huis met een gloednieuwe auto. Dat is bizar, ik ben enorm blij!"
 
Stannie (67) uit Nijmegen: "Er zou in het vak Nijmegen maar één auto verloot worden. Ik hoorde achter me gejuich, dus ik dacht ‘die is vergeven.' Maar toen bleken we op het verkeerde been gezet te zijn: álle Nijmegenaren wonnen een auto! Het is ongekend, ik kan het nog nauwelijks geloven. Mijn vrouw en ik zijn gepensioneerd en een iets kleinere auto komt heel goed van pas."

Gouden Koffer Spel

Daan uit Nijmegen stond na een spannende strijd als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Hij won een bedrag van 167.000 euro.
 
Daan is blij verrast: "Zo'n mooi bedrag én een nieuwe auto! Van het geld willen we een mooie reis gaan maken. De Trans Siberië Express staat nog op onze verlanglijst."