Ochtendshow 'Koffietijd' krijgt eigen kookboek!

Vanaf donderdag 27 oktober heeft het RTL 4-ochtendprogramma ‘Koffietijd’ haar eigen kookboek, genaamd ‘Koffietijd Kookboek’. Dit boek staat boordevol tongstrelende recepten van huiskok Caspar Bürgi én exclusieve foto’s van achter de schermen. Uiteraard vindt de lancering plaats in de uitzending zelf, en gaan presentatrices Loretta, Quinty en Pernille aan de slag in de keuken met bijzondere recepten uit het kookboek. Speciaal voor deze gelegenheid presenteert Gordon ‘Koffietijd’en overhandigt hij het allereerste exemplaar aan Caspar. 

Het Kookboek van Koffietijd

Hiernaast onthult Caspar wat zijn favoriete winkels zijn. De beste adresjes voor Italiaanse delicatessen, ijs, wijn en de nieuwste keukengadgets en kookboeken komen voorbij. Ook schuift wijnexpert Harold Hamersma aan in de studio. Hij vertelt welke wijn het beste bij welk gerecht past. Bovendien kunnen kijkers culinaire vragen insturen. De donderdag wordt afgesloten met een spetterend optreden van huisvriend Gordon met zijn LA The Voices.

De rest van de week liegt er ook niet om, want maandag is Lenny Kuhr te gast. Zij brengt een prachtig klein liedje. Ook komen musicalsterren Julian Loman en Edwin de Vries langs om te vertellen over het succes van Soldaat van Oranje. Op dinsdag komen Sara Kroos, Inge Ipenburg en Sjoerd Pleijsier langs. De laatste twee praten over hun band met Sinterklaas... De woensdag is voor Derek Ogilvie, hij praat over zijn nieuwe programma. Bovendien vertellen de 3J’s waar ze op dit moment mee bezig zijn. De week wordt afgesloten met Rob Kamphues. Hij is net terug uit Australië en komt op bezoek bij de ‘Koffietijd’-presentatrices. Naast hem schuift Olcay Gulsen aan, zij heeft de remedie tegen pijnlijke voeten.