Postcode Loterij Miljoenenjacht vernieuwd


Linda de Mol presenteert Miljoenenjacht

Op zondag 17 maart barst de strijd om ‘de gouden koffertjes’ los in een nieuw seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Wie krijgt de kans deelnemer te zijn in de studio? En sleept de finalist € 5.000.000 in de wacht? Er is een geheel nieuwe spelronde toegevoegd waardoor ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ nog spannender wordt!

Linda de Mol stelt aan het publiek op de tribune vijf schattingsvragen. Per vraag krijgt degene die hem het best en het snelst heeft beantwoord de keuze: een plek in de volgende ronde óf de inhoud van een van de vijf koffers, met kans op een gloednieuwe auto. Kiest de kandidaat voor de koffer, dan gaat een andere studiogast in zijn plaats naar de volgende ronde. Kiest hij echter voor een plek in de volgende ronde, dan krijgt iemand anders uit het publiek de prijs uit de koffer.

Ronde één levert tien winnaars op: vijf kandidaten die zich hebben gekwalificeerd voor de volgende ronde en vijf winnaars van prachtige prijzen. De vijf overgebleven kandidaten spelen drie spelronden met open vragen waarbij telkens één kandidaat afvalt. Uiteindelijk blijven twee kandidaten over die in een rechtstreeks duel uitmaken wie het bekende zenuwslopende koffertjesspel gaat spelen.

Naast het studio-spel gaat Winston Gerschtanowitz het land in om een nietsvermoedende Postcode Loterij-deelnemer thuis live te verrassen met dezelfde geldprijs als de winnaar in de studio. Ook is er aandacht voor de goede doelen die steun ontvangen van de Postcode Loterij.

‘Kanjers Van Goud’
Direct na ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ start een nieuwe reeks ‘Kanjers Van Goud’. Hierin bezoekt één van de ambassadeurs van de Postcode Loterij (Gaston Starreveld, Martijn Krabbé, Quinty Trustfull, Caroline Tensen of Winston Gerschtanowitz) een goed doel in binnen- of buitenland. Zij brengen een bezoek aan een medewerker van het goede doel en volgen hem of haar tijdens het werk. Ondertussen komt deze Kanjer van Goud voor grote verrassingen te staan! De goede doelen die aan bod komen zijn: Solidaridad, UNHCR, Oxfam Novib, VluchtelingenWerk Nederland en Natuurmonumenten.


Uitzending: ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ vanaf zondag 17 maart tussen 21.35 uur en 23.15 uur.
Uitzending: ‘Kanjers Van Goud’ vanaf zondag 17 maart tussen 23.15 uur en 23.55 uur.