Postcode Loterij deelt 1.344 barbecues uit tijdens Zomerfeest in Losser

  • Zomerfeest Postcode Loterij met Gaston Starreveld en Nielson in Losser: vrijdag 24 juli, Raadhuisplein
  • Uitreiking 1.344 Postcode Loterij Barbecues aan deelnemers die meespelen met wijkcode 7582 in Losser

Amsterdam, 20 juli 2015 – De Postcode Loterij viert de hele zomer feest met veel zomerse prijzen. Deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 7582 in Losser hebben de Postcode Loterij Barbecue gewonnen. Aanstaande vrijdag 24 juli reikt de Loterij tijdens een gezellig Zomerfeest de 1.344 barbecues aan 1.083 deelnemers uit Losser uit.

Postcode Loterij Zomerfeest in Losser

Tijdens het Postcode Loterij Zomerfeest in de winnende wijk speelt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de deelnemers Zomer HitBingo, waarbij zomerse prijzen te winnen zijn. Ook is er een optreden van Nielson. Het Postcode Loterij Zomerfeest vindt plaats op het Raadhuisplein van 19:00 tot 20:00 uur. Na afloop van het Zomerfeest ontvangen de winnaars van de Postcode Loterij Barbecue hun prijs.

Uitreiking Postcode Loterij Barbecue

Deelnemers die in juni met wijkcode 7582 meespeelden met de Postcode Loterij, winnen per lot een barbecue, met een maximum van twee. Winnaars met meer dan twee loten ontvangen voor hun overige loten punten die zij voor een prijs kunnen inwisselen in de Postcode Prijzenshop.