Postcode Loterij deelt 1.803 barbecues uit tijdens Zomerfeest in Leiden

  • Zomerfeest Postcode Loterij met Gaston Starreveld en Wolter Kroes in Leiden: vrijdag 7 augustus, parkeerterrein Holiday Inn
  • Uitreiking 1.803 Postcode Loterij Barbecues aan deelnemers die meespelen met wijkcode 2332 in Leiden

Amsterdam, 3 augustus 2015 – De Postcode Loterij viert de hele zomer feest met veel zomerse prijzen. Deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 2332 in Leiden hebben de Postcode Loterij Barbecue gewonnen. Aanstaande vrijdag 7 augustus reikt de Loterij tijdens een Zomerfeest de 1.803 barbecues aan 1.394 deelnemers uit Leiden uit.

Postcode Loterij Zomerfeest in Leiden

Tijdens het Postcode Loterij Zomerfeest in de winnende wijk speelt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de deelnemers Zomer HitBingo, waarbij zomerse prijzen te winnen zijn. Ook is er een optreden van Wolter Kroes. Het Postcode Loterij Zomerfeest vindt plaats op het parkeerterrein van Holiday Inn van 19:00 tot 20:00 uur. Na afloop van het Zomerfeest ontvangen de winnaars van de Postcode Loterij Barbecue hun prijs.

Uitreiking Postcode Loterij Barbecue

Deelnemers die in juni met wijkcode 2332 meespeelden met de Postcode Loterij, winnen per lot een barbecue, met een maximum van twee. Winnaars met meer dan twee loten ontvangen voor hun overige loten punten die zij voor een prijs kunnen inwisselen in de Postcode Prijzenshop.  
 
Deze zomer verrast de Postcode Loterij 6 wijken met winnaars van de Postcode Loterij Barbecue. In al deze wijken organiseert de Loterij een Zomerfeest voorafgaand aan de uitreiking van de prijs. Er zijn al Zomerfeesten geweest in Losser en Heumen.