Postcode Loterij deelt 434 barbecues uit tijdens Zomerfeest in Heumen

  • Zomerfeest Postcode Loterij met Gaston Starreveld en Wolter Kroes in Heumen: vrijdag 31 juli, parkeerterrein achter Verenigingsgebouw De Terp, 19:00 tot 20:00 uur
  • Uitreiking 434 Postcode Loterij Barbecues aan deelnemers die meespelen met wijkcode 6582 in Heumen

 
Amsterdam, 24 juli 2015 – De Postcode Loterij viert de hele zomer feest met veel zomerse prijzen. Deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 6582 in Heumen hebben de Postcode Loterij Barbecue gewonnen. Op vrijdag 31 juli reikt de Loterij tijdens een gezellig Zomerfeest de 434 barbecues aan 326 deelnemers uit Heumen uit. 
 
Postcode Loterij Zomerfeest in Heumen

Tijdens het Postcode Loterij Zomerfeest in de winnende wijk speelt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de deelnemers Zomer HitBingo, waarbij zomerse prijzen te winnen zijn. Ook is er een optreden van Wolter Kroes. Het Postcode Loterij Zomerfeest vindt plaats op het parkeerterrein achter Verenigingsgebouw De Terp van 19:00 tot 20:00 uur. Na afloop van het Zomerfeest ontvangen de winnaars van de Postcode Loterij Barbecue hun prijs.
 
Uitreiking Postcode Loterij Barbecue

Deelnemers die in juni met wijkcode 6582 meespeelden met de Postcode Loterij, winnen per lot een barbecue, met een maximum van twee. Winnaars met meer dan twee loten ontvangen voor hun overige loten punten die zij voor een prijs kunnen inwisselen in de Postcode Prijzenshop.