Postcode Loterij deelt 718 barbecues uit tijdens Zomerfeest in Zoeterwoude

  • Zomerfeest Postcode Loterij met Gaston Starreveld en Wolter Kroes in Zoeterwoude: vrijdag 21 augustus, Kooikersplein (voor de Eendenkooi)
  • Uitreiking 718 Postcode Loterij Barbecues aan deelnemers die meespelen met wijkcode 2382 in Zoeterwoude

Amsterdam, 17 augustus 2015 – De Postcode Loterij viert de hele zomer feest met veel zomerse prijzen. Deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 2382 in Zoeterwoude hebben de Postcode Loterij Barbecue gewonnen. Aanstaande vrijdag 21 augustus reikt de Loterij tijdens een Zomerfeest de 718 barbecues aan 534 deelnemers uit Zoeterwoude uit.

Postcode Loterij Zomerfeest in Zoeterwoude

Tijdens het Postcode Loterij Zomerfeest in de winnende wijk speelt Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de deelnemers Zomer HitBingo, waarbij zomerse prijzen te winnen zijn. Ook is er een optreden van Wolter Kroes. Het Postcode Loterij Zomerfeest vindt plaats op het Kooikersplein (voor de Eendenkooi) van 19:00 tot 20:00 uur. Na afloop van het Zomerfeest ontvangen de winnaars van de Postcode Loterij Barbecue hun prijs.

Uitreiking Postcode Loterij Barbecue

Deelnemers die in juli met wijkcode 2382 meespeelden met de Postcode Loterij, winnen per lot een barbecue, met een maximum van twee. Winnaars met meer dan twee loten ontvangen voor hun overige loten punten die zij voor een prijs kunnen inwisselen in de Postcode Prijzenshop.  
 
Deze zomer verrast de Postcode Loterij 6 wijken met winnaars van de Postcode Loterij Barbecue. In al deze wijken organiseert de Loterij een Zomerfeest voorafgaand aan de uitreiking van de prijs. Er zijn al Zomerfeesten geweest in Losser, Heumen en Leiden.