Postcode Loterij deelt massaal ijs uit in Amstelveen

Amsterdam, 22 mei 2015 – Een hele wijk in Amstelveen wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is namelijk op wijkcode 1186 in Amstelveen gevallen. 2243 inwoners van Amstelveen winnen ijs. Vanaf volgende week ontvangen de winnaars hun prijs.

Inwoners van Amstelveen die in de apriltrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een multipack met vier Ben & Jerry's ijsbekertjes. Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs vanaf aankomende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.

Postcode Loterij - De samenleving wint altijd
Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen deelnemers met de helft van de lotprijs goede doelen. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers is er het afgelopen jaar ruim 312 miljoen euro geschonken aan 92 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.

Het sociale gezicht van Ben & Jerry's
Ook Ben & Jerry's laat al jarenlang een sociaal gezicht zien door continu initiatieven te ontwikkelen om de wereld te verbeteren. Zo helpt Ben & Jerry's War Child Nederland in het bereiken van een vreedzame toekomst voor oorlogskinderen.