Postcode Loterij organiseert groot wijkfeest in Vrouwenpolder

Optredens van Danny de Munk, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé

Amsterdam, 2 januari 2013Op nieuwjaarsdag is de hoofdprijs van 42,9 miljoen euro in het Zeeuwse dorp Vrouwenpolder gevallen. Op zaterdag 4 januari organiseert de Postcode Loterij voor alle bewoners van het dorp een groot Kanjerfeest met optredens van Danny de Munk, Wolter Kroes en Xander de Buisonjé. Op dit feest maakt Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, bekend welk bedrag de wijkwinnaars die meespelen met wijkcode 4354 per lot winnen. Zij verdelen met elkaar ruim 21,45 miljoen euro. Aangezien de hoogste prijs ooit op een klein dorp is gevallen, belooft het een mooi bedrag te worden.

De andere 21,45 miljoen euro is gevallen op postcode 4354 BK. De negen winnaars met deze exacte postcode hoorden op nieuwjaarsdag al welk bedrag zij wonnen.

Wijkfeest met optredens van Nederlandse artiesten
Het wijkfeest vindt plaats op zaterdag 4 januari a.s. op parkeerterrein Breezand in Vrouwenpolder. Het programma begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Het terrein is vanaf 18.30 uur geopend. Alle inwoners van de winnende buurt zijn welkom en de toegang is gratis. Het is niet mogelijk om te parkeren op het terrein, dus wij verzoeken de bezoekers om lopend of met de fiets te komen.

Verdeling van de prijzen
De verdeling van de wijkprijs van 21,45 miljoen is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten die in het afgelopen jaar zijn opgebouwd. Aangezien de hoogste prijs ooit op een klein dorp is gevallen, zal er een recordbedrag uitgereikt worden aan de wijkwinnaars.