Postcode Loterij organiseert wijkfeest in Obdam

Optreden Wolter Kroes en Nielson - toegang gratis

Amsterdam, 3 juni 2014 – Op 30 mei is de ZomerKanjer van 12,9 miljoen euro in Obdam gevallen. Aanstaande vrijdag 6 juni organiseert de Postcode Loterij voor alle bewoners van het dorp een wijkfeest met optredens van Wolter Kroes en Nielson. Op dit feest maakt Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij, bekend welk bedrag de wijkwinnaars die meespelen met wijkcode 1713 per lot winnen. Zij verdelen met elkaar ruim 6,45 miljoen euro.

De andere 6,45 miljoen euro is gevallen op postcode 1713 SE (straat Koperwiek). De zeven winnaars met deze exacte postcode hoorden op zaterdag 31 mei al dat zij bedragen tussen 673.880 euro en 962.686 euro wonnen.

Wijkfeest met optredens van Nederlandse artiesten
Het wijkfeest vindt 6 juni plaats op het terrein aan het Dubbelspoor in Obdam. Het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Het terrein is vanaf 19.00 uur geopend. Alle inwoners van Obdam zijn welkom en de toegang is gratis. Het is niet mogelijk om te parkeren op het terrein, dus wij verzoeken de bezoekers om lopend of met de fiets te komen.

Verdeling van de prijzen
De verdeling van de wijkprijs van 6,45 miljoen is afhankelijk van de hoeveelheid verkochte loten in de wijk en gebeurt op basis van het aantal Kanjerpunten die in het afgelopen jaar zijn opgebouwd. Hoe langer een lot meespeelde in 2014, hoe meer Kanjerpunten en hoe groter het aandeel in de prijs. Voor de meitrekking waarin deze ZomerKanjer valt, hebben deelnemers maximaal 5 Kanjerpunten per lot kunnen sparen.