Postcode Loterij verdeelt 1 miljoen euro in Bleiswijk

Bleiswijk PostcodeKanjer

Amsterdam, 1 januari 2016Voor bewoners van de Nachtegaallaan in Bleiswijk met postcode 2665 EJ krijgt 2016 een vliegende start. Een team van de Postcode Loterij verraste hen op 1 januari. Zij kwamen het nieuws brengen dat op hun postcode een Kanjerprijs van 1 miljoen euro is gevallen. 10 winnaars verdelen met elkaar deze prijs. Zij winnen bedragen die uiteenlopen van 52.845,53 euro tot 170.731,71 euro. In augustus 2014 viel in Bleiswijk postcodegebied 2665 ook al in de prijzen; toen verdeelden de deelnemers de EuroKanjer van 3,2 miljoen euro met elkaar.

Op RTL4 maakte Gaston de winnende postcode in Bleiswijk bekend. In totaal verdeelt de Postcode Loterij op nieuwjaarsdag de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro: 6 x 1 miljoen euro en 1 x 43,9 miljoen euro. Gedurende de dag worden op RTL4 alle winnende postcodes bekendgemaakt. Rond 22.00 uur is de ontknoping tijdens de speciale live-uitzending van RTL Boulevard: dan wordt duidelijk waar de Kanjer van 43,9 miljoen euro valt.

Winnen met je buren

Inwoners van Bleiswijk in postcode 2665 EJ delen een Kanjerprijs van 1 miljoen euro met buren uit dezelfde postcode die ook meespelen in de decembertrekking van de Postcode Loterij. De verdeling is afhankelijk van het aantal verkochte loten in de postcode en gebeurt op basis van Kanjerpunten. Hoe langer een lot meespeelde in het afgelopen jaar, hoe meer Kanjerpunten, hoe groter het aandeel in de prijs.

Dit is de 20ste keer dat de PostcodeKanjer op nieuwjaarsdag is uitgereikt, de allereerste viel op nieuwjaarsdag in 1997 in Ohé en Laak.


Nog honderdduizenden andere prijzen

Naast deze miljoenenprijzen winnen verder honderdduizenden deelnemers geldbedragen en andere prijzen zoals auto’s, musicalkaarten en cadeaubonnen in de decembertrekking van de Postcode Loterij. Deze uitslagen zijn vanaf 8 januari terug te vinden op www.postcodeloterij.nl/uitslagen .

Download foto ›