Postcode Loterij verdeelt 1 miljoen euro in Mheer

Amsterdam, 1 januari 2016Voor bewoners van de Rondelenstraat in Mheer met postcode 6261 NP krijgt 2016 een bijzondere start. Op hun postcode is op nieuwjaarsdag een Kanjerprijs van 1 miljoen euro gevallen. 8 winnaars verdelen met elkaar deze prijs. Deze deelnemers aan de Postcode Loterij winnen bedragen die uiteenlopen van 92.857,14 euro tot 228.571,43 euro.  

In RTL Boulevard op RTL4 is bekendgemaakt dat de postcode 6261 NP in Mheer één van de zeven gelukkige postcodes is in de PostcodeKanjer. Eerder vandaag reikte de Postcode Loterij ook al een Kanjerprijs van 1 miljoen euro uit in Weert, waarmee de provincie Limburg tot nu toe al twee keer vandaag in de prijzen is gevallen. In totaal verdeelt de Postcode Loterij op nieuwjaarsdag de PostcodeKanjer van 49,9 miljoen euro: 6 x 1 miljoen euro en 1 x 43,9 miljoen euro. Gedurende de dag worden op RTL4 alle winnende postcodes bekendgemaakt. Rond 22.00 uur is de ontknoping tijdens de speciale live-uitzending van RTL Boulevard: dan wordt duidelijk waar de Kanjer van 43,9 miljoen euro valt.

Winnen met je buren

Inwoners van Mheer in postcode 6261 NP delen een Kanjerprijs van 1 miljoen euro met hun buren uit dezelfde postcode die ook meespelen in de decembertrekking van de Postcode Loterij. De verdeling is afhankelijk van het aantal verkochte loten in de postcode en gebeurt op basis van Kanjerpunten. Hoe langer een lot meespeelde in het afgelopen jaar, hoe meer Kanjerpunten, hoe groter het aandeel in de prijs.

Dit is de 20ste keer dat de PostcodeKanjer op nieuwjaarsdag is uitgereikt, de allereerste viel in 1997 in Ohé en Laak.

Nog honderdduizenden andere prijzen

Naast deze miljoenenprijzen winnen verder honderdduizenden deelnemers geldbedragen en andere prijzen zoals auto’s, musicalkaarten en cadeaubonnen in de decembertrekking van de Postcode Loterij. Deze uitslagen zijn vanaf 8 januari terug te vinden op www.postcodeloterij.nl/uitslagen .

Download foto ›