Remco uit Sleeuwijk wint 62.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 9 november 2015 – Remco uit Sleeuwijk is de gelukkige winnaar van 62.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Ook viel wijkgenoot Inge in de prijzen. Zij nam 1.000 euro mee naar huis.
 
Remco stond samen met 49 wijkgenoten uit Sleeuwijk in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
 
Remco, in de studio vergezeld door zijn zwangere vriendin Linda, is blij verrast: "Het geld komt goed van pas. De kinderkamer moet nog ingericht worden. We zijn niet getrouwd, dus misschien zit er ook wel een bruiloft in met dit geldbedrag."
 
Wijkgenoot Inge won ook een prijs tijdens de uitzending. Zij viel af voor de grote finale en kreeg een prijs van 1.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. In de aflevering van gisteren wonnen de Bingowinnaar én zijn buren die met postcode 3281 KD uit Numansdorp en 3845 DP uit Harderwijk meespelen 62.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.