Roger uit Brunssum wint 52.200 euro in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 7 april 2015 – Roger uit Brunssum is de gelukkige winnaar van 52.200 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. De inwoner uit Brunssum stond als één van de twee laatste finalisten in de studio. Door op de rode knop te drukken besloot hij het spel te verlaten met een uitstapbedrag van 52.200 euro.   
 
Roger streed samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hij is erg blij met de prijs: "Ik werk in een ijzergieterij. Wat ik wil gaan doen met het gewonnen bedrag? Vooral gaan genieten."
 
1 eurocent tot 5 miljoen euro
In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Ruud uit Lekkerkerk in het finalespel 377.000 euro.
 
Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. Daarnaast kan iedereen tijdens ‘Miljoenenjacht', voordat Postcode Loterij Bingo begint, op postcodeloterijbingo.nl een vragenspel spelen en daarbij kans maken op een studioplek voor ‘Miljoenenjacht'.   
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april  wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.