Ruud uit Lekkerkerk wint 377.000 euro in finale tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 7 april2015 – Ruud uit Lekkerkerk is de gelukkige winnaar van 377.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Na 499 kandidaten te hebben weggespeeld, sleepte hij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. Ook buurtgenoot Nettie viel in de prijzen en ging met een gloednieuwe BMW naar huis.
 
Ruud stond samen met 49 wijkgenoten uit Lekkerkerk in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.
 
Ruud is blij verrast: "Wat ik met het geld wil doen? Veel aan de kinderen geven en reizen. We gaan graag ver weg. Ik wil nog wel paar keer naar Amerika. Mijn vrouw gaat liever naar Alaska of de Zuidpool."
 
Buurtgenoot Nettie won een gloednieuwe BMW tijdens de RTL-4 spelshow. Zij kreeg de optie om te kiezen voor een koffer met inhoud of door te spelen voor een finaleplaats. Omdat zij koos voor de koffer met inhoud, een auto, won Marty uit Veelerveen een plek in de finale. Marty eindigde als één van de vijf laatste finalisten.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. In de aflevering van zondag wonnen de Bingowinnaar én zijn buren die met postcode 8624 TE uit Uitwellingerga meespelen 377.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 12 april wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.