Shoppen bij de Bijenkorf voor inwoners Vaassen

Amsterdam, 23 november 2015 – 50 inwoners uit Vaassen zijn verrast met een Bijenkorfbon in een speciale uitzending van het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden.
 
Carina streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwam, won zij toch een Bijenkorfbon t.w.v. 3000 euro.
 
Carina is blij verrast: "Ik ben drie weken geleden bevallen van een zoontje. Na maanden in zwangerschapskleding te hebben rondgelopen, ga ik mezelf eens goed verwennen met nieuwe kleding!"

Jubileum-editie Postcode Loterij Miljoenenjacht

Niet alleen Carina ging naar huis met deze prijs. Omdat Postcode Loterij Miljoenenjacht dit jaar 15 jaar bestaat, mocht Linda de Mol het hele vak van Carina verrassen met een Bijenkorfbon t.w.v. 300 euro.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Daan uit Nijmegen in het finalespel 167.000 euro.