Spot een Sint, help een kind

Zie je de komende weken ergens Sinterklaas? Direct je telefoon pakken, een foto maken en insturen via deze site. Zo makkelijk is het om een goede daad te verrichten én kans te maken op een iPad2. Hier vertellen we je hoe het precies werkt.

Project Liliane Fonds Spot een Sint

Inzenden

Zodra jij je hebt aangemeld, kun je jouw foto uploaden. Vermeld waar je jouw Sint hebt gespot en geef een korte motivatie waarom juist jouw foto de leukste is. Kijk voordat je gaat Sintspotten alvast naar de foto's die al zijn ingezonden. Zo doe je inspiratie op en kom je op ideeën voor jouw prijswinnende foto.

Uploaden kan tot 6 december 23.59 uur.

Iedereen maakt kans op een prijs

De hoofdprijs is een iPad2 beschikbaar gesteld door de Postcode Loterij als jarenlange partner van het Liliane Fonds! De iPad2 gaat naar de foto met de meeste stemmen. Daarnaast zijn er nog heel wat meer prijzen te winnen, allemaal dankzij de hulp van onze sponsors. De opbrengst van de actie komt geheel ten goede aan kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden.

De hoofdprijs

Na het uploaden verschijnt je foto op de website. Vanaf dat moment kunnen sitebezoekers op je stemmen. Hoe meer stemmen je krijgt, hoe groter de kans is dat jij wint. Maak dus reclame voor jezelf via Facebook, Twitter, Hyves of e-mail en vraag zoveel mogelijk mensen om op je te stemmen.

Overige prijzen

De 35 foto’s met de meeste stemmen vallen allemaal in de prijzen. Daarnaast wordt onder de overige inzenders nog een fiets verloot. En ook als je een stem op een foto uitbrengt, maak je kans op een Postcode Loterij fiets. Volop mogelijkheden om te winnen dus!

Elke foto is € 2,50 voor het Liliane Fonds

Elke foto die wordt geupload via sintspotting.nl levert het Liliane Fonds € 2,50 op van de Nationale Postcode Loterij. Iedereen kan één foto uploaden, maar je kunt natuurlijk zoveel mogelijk mensen aansporen om hetzelfde te doen.

Hier doen we het voor

Met de opbrengst van de actie helpt het Liliane Fonds kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Zoals Korotimie uit Burkina Faso, die halfzijdig verlamd is. De gedachte achter de actie is helder: overal op de wereld hebben kinderen wensen, maar de Sint komt alleen bij ons in Nederland. Sintspotting is dé manier om het Sinterklaasfeest te delen. Heb je geen Sint gespot, maar wil je wél iets betekenen voor het Liliane Fonds? Dan kun je aandacht aan de actie geven door deze pagina te delen of zelf een donatie te doen. Op lilianefonds.nl lees je meer over het Liliane Fonds en wat je kunt doen om ons te helpen.