Twaalf inwoners ‘s-Gravenzande winnen 64.000 euro met Postcode Loterij Bingo

Amsterdam, 20 oktober 2014 – Een grote verrassing voor twaalf inwoners van de Hoflaan in ‘s-Gravenzande. Maandagochtend belde het tv-programma Koffietijd bij hen aan. De twaalf bewoners zijn de winnaars van Postcode Loterij Bingo, het nieuwe spel dat zondagavond live wordt gespeeld tijdens het tv-programma Miljoenenjacht. Uit handen van de verslaggever kregen zij cheques overhandigd van 32.000 euro, 6.095 euro, 4.571 euro, 3.047 euro en 1.523 euro.
 
Dat de Bingoprijs in ‘s-Gravenzande is gevallen, is te danken aan bewoner mevrouw Troost-Crama. Zij had tijdens de tv-show Miljoenenjacht als eerste een volle Bingokaart die gekoppeld is aan haar Postcode Loterij-lot met postcode 2691 AW. Hiermee wint zij hetzelfde bedrag als de finalist in de studio, 32.000 euro. Daarnaast werd ditzelfde bedrag verdeeld onder de overige loten in postcode 2691 AW.
 
Omdat mevrouw Troost-Crama in totaal drie Postcode Loterij-loten heeft, ontvangt zij nog eens 1.523 euro per lot voor de overige twee loten en wint zij in totaal 35.047 euro. Naast deze Bingowinnaars wonnen elf buren automatisch mee omdat zij ook Postcode Loterij-loten hebben in de winnende postcode. Een buurman won met vier loten 6.095 euro, twee buren wonnen 4.571 euro met drie loten, een buurman won met twee loten 3.047 euro en zeven buren wonnen met één lot 1.523 euro.
 
Niet alleen in ‘s-Gravenzande viel de Bingoprijs. Ook Zwolle mocht 64.000 euro verdelen. Daar had een deelnemer van de Postcode Loterij met postcode 8011 RT een volle Bingokaart.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
De Postcode Loterij bestaat 25 jaar en daarom mag heel Nederland dit najaar meespelen met Postcode Loterij Bingo. De bingo wordt zondagavond live gespeeld tijdens de tv-show Miljoenenjacht en er kunnen bedragen tot wel 5 miljoen euro gewonnen worden.
 
Elk bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt op het scherm, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart.
Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Bovendien wordt ditzelfde bedrag ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.

Postcode Loterij-deelnemers spelen automatisch mee en de mensen die nog niet meedoen, mogen gratis Bingokaarten bestellen op postcodeloterij.nl. In deze video is te zien hoe de prijzen bij Postcode Loterij Bingo worden verdeeld: ‘Hoe werkt Postcode Loterij Bingo'.
 
Miljoenenjacht is dit najaar tot en met zondagavond 26 oktober wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4.