Twee Jousters winnen gloednieuwe auto in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 26 oktober 2015 – Jannie en Baukje uit Joure zijn de gelukkige winnaars van een gloednieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uigezonden. Zij waren samen met 48 wijkgenoten uitgenodigd in de studio.
 
Jannie en Baukje uit Joure streden zondag samen met 498 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel zij niet in de finale kwamen, wonnen zij beiden toch een nieuwe auto.
 
Jannie mocht kiezen voor een koffer of doorspelen voor een finaleplaats. Jannie koos voor een koffer en daar zat een gloednieuwe BMW in. Baukje won een Volkswagen up!. Omdat Gerald uit Nijmegen koos om door te spelen voor een finaleplaats  kreeg Baukje de koffer met inhoud. Baukje is blij verrast: "Ik rijd zelf geen auto. Maar er is wel iemand die mij rond kan rijden, dus dat komt goed." Gerald eindigde als één van de vier laatste finalisten.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Arnold uit Helmond in het finalespel 1.800 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode. Winston Gerschtanowitz bezoekt iedere zondagavond de winnaars van de Bingo en verrast hen met een bedrag dat kan oplopen tot wel 5 miljoen euro! In de aflevering van gisteren wonnen de Bingowinnaars én hun buren die met postcode 3265 AA uit Piershil en postcode 1015 KV uit Amsterdam meespelen 1.800 euro.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.