Vul de koffer met condooms voor Keniaanse jongeren!

Facebook fans van STOP AIDS NOW! kunnen vanaf vandaag de koffer van Nicolette Kluijver vullen met digitale condooms. Voor iedere like op www.facebook.com/stopaidsnow financiert de Nationale Postcode Loterij een condoom voor de jongeren in sloppenwijk Kibagare Nairobi, Kenia. Wanneer de koffer helemaal is gevuld gaat Nicolette op pad om een jongerenproject in Kenia te steunen.

De BNN-ster over haar ambassadeurschap voor STOP AIDS NOW!: 'In Spuiten en Slikken gaat het vaak over de positieve, grappige kanten van jongeren en seks. Maar er is ook de keerzijde van hiv/aids die mensenlevens kost. Daar wil ik aandacht voor vragen.'

Hiv in Zuidelijk Afrika

Elke minuut komen er twee nieuwe hiv-infecties bij onder jongeren in Zuidelijk Afrika. In Kenia leven 1,5 miljoen mensen met hiv, waaronder honderdduizenden jongeren. STOP AIDS NOW! zet zich in voor een hiv-vrije generatie. Goede voorlichting en condooms redden levens!

Hoe werkt het?

De Postcode Loterij financiert voor iedere like op facebook.com/stopaidsnow een condoom. Hoe meer likes, hoe meer condooms. Bij 10.000 digitale condooms verdubbelt de Postcode Loterij dit aantal. Nicolette Kluijver zorgt er persoonlijk voor dat onze partner Young Women Campaign Against Aids in de sloppenwijk Kibagare, Nairobi, de condooms kan aanschaffen.

Zo kan je helpen!

1. Wil jij Nicolette helpen om haar koffer met condooms te vullen? Ga dan naar facebook.com/stopaidsnow, bekijk het filmpje en klik op 'like'!
2. Vertel je familie, vrienden en kennissen over de STOP AIDS SUITCASE – via Facebook, Hyves, Twitter, LinkedIn, e-mail, in het café, et cetera – en maak ze fan van facebook.com/stopaidsnow. Zij hoeven alleen maar fan te worden én helpen zo jongeren in de sloppenwijk van Nairobi, Kenia.

1 like = 1 condoom waard! Gewoon doen! STOP AIDS NOW!

Disclaimer: Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we meer dan 10.000 fans krijgen! Maar dat betekent niet automatisch meer dan 20.000 condooms. STOP AIDS NOW behoudt zich het recht voor om de waarde die de extra likes vertegenwoordigd, in te zetten voor andere hulp, zoals voorlichting, medicatie of andere vormen van steun ter voorkoming van hiv/aids.