Wijzigingen in top Goede Doelen Loterijen

Sigrid van Aken
Sigrid van Aken

Amsterdam, 11 januari 2013 – Met ingang van 1 januari 2013 hebben enkele wijzigingen plaatsgevonden in de directie en het management van de Goede Doelen Loterijen en Novamedia. Novamedia is het bedrijf dat de directie voert over de drie Goede Doelen Loterijen (Postcode Loterij, BankGiro Loterij, VriendenLoterij) en fondsenwervende loterijen in het buitenland opzet. 

Sigrid van Aken COO
Na het terugtreden uit de directie van Frank Leeman eind vorig jaar is een plek in de directie van Novamedia en de loterijen vrijgekomen. Deze zal worden ingevuld door Sigrid van Aken, die daarmee ook toetreedt tot de statutaire directie van de Goede Doelen Loterijen. Zij fungeert als Chief Operating Officer (COO) naast Boudewijn Poelmann (CEO) en Ruud Esser (CFO).

Managing Directors
Van Aken was voorzitter van het team van drie Managing Directors van de Goede Doelen Loterijen. Die functie zet Marieke van Schaik voort, die al met Imme Rog Managing Director is. Als derde Managing Director is Michiel Verboven nu aan dit team toegevoegd. Hij was tot nu toe hoofd Marketing van de Postcode Loterij en in die hoedanigheid lid van het Management Team.

“Ik ben trots dat onze organisatie eigen talenten kan inzetten bij deze benoemingen. Zo blijven wij sterk voor de vele uitdagingen in ons werk. En dat is hard nodig om de steun aan de goede doelen ook in de komende jaren te kunnen blijven realiseren.”, aldus Boudewijn Poelmann.