Wim uit Reuver wint gloednieuwe auto in tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht

Amsterdam, 2 november 2015 – Wim uit Reuver is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe Mini Cooper in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' dat afgelopen zondag werd uitgezonden. Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio. Wiek uit Reuver sleepte 2.000 euro in de wacht. En dankzij wijkgenoot Patricia ging het hele vak uit Reuver naar huis met 500 euro. 
 
Wim streed zondag samen met 499 andere kandidaten om de felbegeerde finaleplaats in het Gouden Koffer Spel. Hoewel hij niet in de finale kwam, won hij toch een nieuwe auto. Antonita uit Den Bosch kreeg namelijk de optie om te kiezen voor een koffer of door te spelen voor een finaleplaats. Omdat zij koos voor de finale, kreeg Wim de koffer met inhoud. Antonita eindigde als één van de drie laatste finalisten. Zij ging uiteindelijk naar huis met 3.000 euro.

Nog twee winnaars

Twee andere bewoners uit Reuver vielen ook in de prijzen. Wiek viel af voor de grote finale en kreeg een prijs van 2.000 euro. Wijkgenoot Patricia won de ‘vakprijs' waardoor de 50 studiokandidaten uit Reuver naar huis gingen met 500 euro.

1 eurocent tot 5 miljoen euro

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om de finaleplaats in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen kan de finalist een bedrag winnen dat varieert van 1 eurocent tot 5 miljoen euro. Uiteindelijk won Annemiek uit Gouda in het finalespel 81.000 euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo

Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel verschijnt kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En… ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.
 
‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' is tot en met zondag 22 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.