Zes inwoners Emmer-Compascuum winnen samen 100.000 euro bij Postcode Loterij

Amsterdam, 16 juni 2016 – Een grote verrassing voor zes bewoners van de
Kalkovenwijk Oostzijde in Emmer-Compascuum. Op hun postcode 7881 LJ is de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen in de meitrekking van de Postcode Loterij. De winnaars verdelen deze prijs met elkaar. Afgelopen woensdag werden de bewoners van de Kalkovenwijk Oostzijde verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam met een cheque.
 
De volgende bedragen zijn gewonnen:
- 36.363 euro (1 winnaar)
- 18.181 euro (2 winnaars)
- 9.090 euro (3 winnaars)
 
Joop wint 18.181 euro: "Ik was aangenaam verrast met het bericht dat wij een mooie prijs hadden gewonnen, maar toen ik de cheque zag was de vreugde des te groter! Dit bedrag gaan we mooi besteden aan wat achterstallig onderhoud in- en om het huis."

Buurt-Ton

De Buurt-Ton is de nieuwe prijs van de Postcode Loterij die iedere zaterdag wordt bekendgemaakt. Om de introductie van deze nieuwe prijs te vieren, deelt de Postcode Loterij in de trekking van mei en juni extra Buurt-tonnen uit. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Uitreiking te zien op tv

De uitzending van de uitreiking in de Kalkovenwijk Oostzijde in Emmer-Compascuum is op zaterdag 25 juni te zien om 19.50 uur op RTL 4.

Download foto