Kanjerprijs

De Kanjerprijs is de grootste prijs van de Postcode Loterij. Er zijn diverse Kanjerprijzen te winnen. Zo is er een PostcodeKanjer in december van maar liefst 49,9 miljoen euro te winnen, en zijn er in het afgelopen jaar EuroKanjers en een ZomerKanjer gevallen. De miljoenen van de Kanjerprijs worden altijd verdeeld onder de winnende postcodes en de winnende wijken. Hoe meer loten, hoe meer Kanjerpunten, en: hoe groter uw aandeel in de Kanjerprijs. Extra loten leveren dus meer op in de Kanjerprijs!

Maar liefst 7 postcodes verdelen op 1 januari € 49,9 miljoen. De Kanjer van € 43,9 miljoen wordt als volgt verdeeld: de helft (€ 21,95 miljoen) gaat naar alle deelnemers in de winnende postcode en de andere helft wordt verdeeld onder alle deelnemers in de omliggende winnende wijk. Daarnaast gaan er zes prijzen van € 1 miljoen uit, deze prijzen worden verdeeld onder alle deelnemers in de betreffende, winnende postcodes.

Kanjerprijs en Kanjerpunten

Per lot, per trekking spaart u telkens 10 Kanjerpunten. Deze kunnen oplopen tot maximaal 140 Kanjerpunten per jaar. Met meer Kanjerpunten wint u een groter deel van de Kanjerprijs. Verdere uitleg over de Kanjerpunten en de Kanjerprijs vindt u hier.

Ieder lot is prijs bij de Kanjerprijs

Veel gestelde vragen en antwoorden over de Kanjerprijs:

  1. Maak ik automatisch kans op de Kanjerprijs (de PostcodeKanjer)?
  2. Hoeveel win ik als de Kanjerprijs (de PostcodeKanjer) op mijn postcode valt?
  3. Hoe werkt de verdeling van de Kanjerprijs (de PostcodeKanjer)?
  4. Hoe werkt de berekening van Kanjerpunten?
  5. Hoeveel Kanjerpunten heb ik?