PostcodeKanjer

Op 1 januari verdelen we de hoogste PostcodeKanjer van € 49,9 miljoen over maar liefst 7 postcodes. De PostcodeKanjer is de grootste prijs van de Postcode Loterij.

Hoe wordt de PostcodeKanjer verdeeld?

De miljoenen van deze grootste PostcodeKanjer ooit worden altijd verdeeld onder de winnende postcodes en de winnende wijken. Hoe meer loten, hoe meer Kanjerpunten, en: hoe groter uw aandeel in de PostcodeKanjer. Extra loten leveren dus meer op in de PostcodeKanjer!

Maar liefst 7 postcodes verdelen op 1 januari € 49,9 miljoen. De Kanjer van € 43,9 miljoen wordt als volgt verdeeld: de helft (€ 21,95 miljoen) gaat naar alle deelnemers in de winnende postcode en de andere helft wordt verdeeld onder alle deelnemers in de omliggende winnende wijk. Daarnaast gaan er zes prijzen van € 1 miljoen uit, deze prijzen worden verdeeld onder alle deelnemers in de betreffende, winnende postcodes. In onderstaand filmpje wordt u uitgelegd hoe de verdeling van de PostcodeKanjer precies werkt.

PostcodeKanjer en Kanjerpunten

Per lot, per trekking spaart u telkens 10 Kanjerpunten. Deze kunnen oplopen tot maximaal 140 Kanjerpunten per jaar. Met meer Kanjerpunten wint u een groter deel van de PostcodeKanjer. Wilt u de waarde van uw Kanjerpunten weten, bezoek dan de pagina wat zijn uw Kanjerpunten waard? 

Ieder lot is prijs bij deze Postcode Loterij prijs

Veel gestelde vragen en antwoorden over de PostcodeKanjer:

  1. Maak ik automatisch kans op de PostcodeKanjer? 
  2. Hoeveel win ik als de PostcodeKanjer op mijn postcode valt?
  3. Hoe werkt de verdeling van de PostcodeKanjer?
  4. Hoe werkt de berekening van Kanjerpunten?
  5. Hoeveel Kanjerpunten heb ik?