PostcodeKanjer

Op 1 januari 2017 valt ergens in Nederland de PostcodeKanjer van € 49,9 miljoen. De helft (€ 24,95 miljoen) wordt verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met de winnende postcode. De andere helft wordt verdeeld onder alle deelnemers die meespelen met de winnende wijkcode (dat zijn de cijfers van de winnende postcode).

De PostcodeKanjer is de grootste Kanjer prijs van de Postcode Loterij.

Hoe wordt de PostcodeKanjer verdeeld?

De PostcodeKanjer wordt verdeeld op basis van Kanjerpunten, die alle deelnemers automatisch in 2016 hebben gespaard. Voor elke trekking waaraan geldig is deelgenomen, ontvangen deelnemers 10 Kanjerpunten per lot. Hoe meer Kanjerpunten u heeft, hoe groter uw aandeel in de PostcodeKanjer als u wint. Extra loten leveren dus ook meer op in de PostcodeKanjer!

Naast de PoscodeKanjer valt er op 1 januari nog een heleboel meer te winnen bij de PostcodeLoterij. Ook de volgende prijzen worden uitgereikt:

  • 3x een Super Postcodeprijs: een hele postcode verdeelt € 1.000.000,-
  • 20x de PostcodeStraatprijs: alle deelnemers in de winnende postcode winnen € 25.000,- per lot, als u meespeelt met de StraatprijsVerdubbelaar. Speelt u mee zonder Verdubbelaar, dan wint u € 12.500,- per lot.
  • 30 x een hele postcode verdeelt de Buurt-Ton van € 100.000,-

PostcodeKanjer en Kanjerpunten

Per lot, per trekking spaart u telkens 10 Kanjerpunten. Deze kunnen oplopen tot maximaal 140 Kanjerpunten per jaar. Met meer Kanjerpunten wint u een groter deel van de PostcodeKanjer. Wilt u de waarde van uw Kanjerpunten weten, bezoek dan de pagina wat zijn uw Kanjerpunten waard? 

Ieder lot is prijs bij deze Postcode Loterij prijs

Veel gestelde vragen en antwoorden over de PostcodeKanjer:

  1. Maak ik automatisch kans op de PostcodeKanjer? 
  2. Hoeveel win ik als de PostcodeKanjer op mijn postcode valt?
  3. Hoe werkt de verdeling van de PostcodeKanjer?
  4. Hoe werkt de berekening van Kanjerpunten?
  5. Hoeveel Kanjerpunten heb ik?