Kanjerpunten sparen doe je bij de Postcode Loterij

Wat zijn Kanjerpunten

Kanjerpunten hebben te maken met de Kanjerprijzen waar u kans op maakt, zoals de PostcodeKanjer in december. Deze Kanjerprijzen zijn miljoenenbedragen, die verdeeld worden onder alle deelnemers in een hele wijk. Het bedrag dat u kunt winnen, is afhankelijk van het aantal lotnummers dat u heeft en van het aantal Kanjerpunten per lotnummer.

Hoe komt u aan Kanjerpunten?

Elke deelnemer die meespeelt met de Postcode Loterij krijgt automatisch per trekking 10 Kanjerpunten per lot toegekend. Hoe meer Kanjerpunten u heeft, hoe groter het aandeel in de Kanjer dat u kunt winnen. Elk lotnummer begint bij de trekking van januari opnieuw met het sparen van Kanjerpunten. Het hele jaar kunnen Kanjerpunten gespaard worden. Er zijn 14 trekkingen per jaar, dus u kunt maximaal 140 Kanjerpunten per lot sparen. Zo worden trouwe deelnemers bij de grote Kanjerprijzen extra beloond!

Waarde Kanjerpunten

Wat de waarde van een Kanjerpunt is, ligt aan de hoeveelheid deelnemende loten in de winnende postcode en wijk en het aantal Kanjerpunten dat op die loten is gespaard. Meer informatie over de berekening van de waarde van uw Kanjerpunten kunt u lezen op de pagina Wat zijn uw Kanjerpunten waard?