De Postcode Loterij op televisie

Met spraakmakende televisieprogramma's als Postcode Loterij Miljoenenjacht, Eén tegen 100, Koffietijd en Kanjers van Goud laat de Postcode Loterij zien waar ze voor staat. Deelnemers kunnen grote bedragen winnen tijdens de spelshows en daarnaast besteedt de Postcode Loterij in verschillende programma’s aandacht aan de goede doelen die worden ondersteund door de Postcode Loterij. Zo kunnen veel mensen zien wat deze goede doelen kunnen doen, dankzij de bijdrage van de deelnemers in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast is te zien hoe deelnemers van de Postcode Loterij door het hele land thuis verrast worden met een mooi geldbedrag. 

Linda de Mol in Miljoenenjacht

Postcode Loterij Miljoenenjacht

In dit spectaculaire spelprogramma op RTL 4, gepresenteerd door Linda de Mol, is elke vraag een etappe in een onverbiddelijke afvalrace. Totdat uiteindelijk één finalist in de finale speelt om die felbegeerde 5 miljoen euro! Tijdens Miljoenenjacht kunnen deelnemers van de Postcode Loterij vanuit huis meespelen met Postcode Loterij Bingo en zo kans maken op hetzelfde bedrag als de finalist in het programma. En het leuke is; dit jaar wordt dit bedrag ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen met de dezelfde postcode. Meer informatie over Miljoenenjacht.

Caroline Tensen presenteert Eén tegen 100

Eén tegen 100

Wilt u een makkelijke of moeilijke vraag? Zet u het ABC-tje in? Dilemma's die de kandidaat krijgt in deze kennisstrijd van de NCRV, waarin hij het moet opnemen tegen honderd tegenspelers. Caroline Tensen vuurt vragen op de kandidaat en het publiek af. Weet de kandidaat het slim en doordacht te spelen en gaat hij naar huis met een flink geldbedrag? Meer informatie over Eén tegen 100.

Elke werkdag wordt Koffietijd uitgezonden op RTL 4

Koffietijd

Koffietijd is hét dagelijkse ochtendmagazine van RTL 4 waarin bekende Nederlanders aanschuiven.  Het liveprogramma  is altijd actueel, verrassend en inspirerend. Er is aandacht voor lifestyle, mode, entertainment, food, wonen en het werk van de goede doelen. De presentatie is in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Meer informatie over Koffietijd.

Kanjers van Goud

Kanjers van Goud

Maar liefst 90 goede doelen worden gesteund door de Nationale Postcode Loterij.  Maar wat houden deze doelen in en wie begeleiden de projecten? Vaak cijferen de mensen die zich het hardst inzetten voor een goed doel, zichzelf totaal weg. In ‘Kanjers Van Goud’ worden juist deze mensen in het zonnetje gezet en bekijken we de projecten waar zij al hun tijd insteken van dichtbij.
Meer informatie over Kanjers van Goud.