Koffietijd

Presentatie Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau
Presentatie Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau

Koffietijd is hét dagelijkse ochtend magazine van RTL4 waarin Bekend Nederland aanschuift.  Het live programma (van maandag t/m zaterdag van 10 tot 11 uur) is altijd actueel, verrassend en inspirerend. Er is aandacht voor lifestyle, mode, entertainment, food, wonen en goede doelen. De presentatie is in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau.

Naast interessante gesprekken aan tafel wordt de kijker getrakteerd op heerlijke recepten en maaltijden van Caspar Bürgi die gedurende de uitzending zijn tips & tricks deelt met de kijker. De Koffietijd-verslaggevers doen dagelijks live verslag van actuele gebeurtenissen.

Op de zaterdag staat het programma in het teken van leuke dingen doen: van musea, uitstapjes voor het hele gezin tot actieve uitjes die je niet mag missen. Bovendien verkent Loretta samen met een Bekende Nederlander een leuke stad in het land waar zij een museum of andere bezienswaardigheid bezoekt. Ook delen op zaterdag bekende Nederlanders hun favoriete (culturele) uitjes met de kijker.

Kortom: Koffietijd is een heerlijke start van je dag. Het informeert en inspireert en weet altijd de kijker te verrassen met boeiende (bekende)gasten, optredens of praktische adviezen. Het bespreekt bovendien relevante onderwerpen en staat dichtbij de kijker. Voldoende reden om elke ochtend af te stemmen op Koffietijd!

   
Uitzending gemist ›

Koffietijd en de Goede Doelen Loterijen

Koffietijd werkt samen met de Goede Doelen Loterijen NV. Tot de Goede Doelen Loterijen behoren de Nationale Postcode Loterij, de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij. Vijftig procent van de bruto-opbrengst van de loterijen wordt besteed aan organisaties die actief zijn op onder meer het gebied van ontwikkelingssamenwerking, natuur en milieu, cultuur, sport en lichamelijke vorming en maatschappelijk welzijn en volksgezondheid.

Kijk voor meer informatie op www.koffietijd.nl