Iedere werkdag in september de PostcodeStraatprijs

De Postcode Straatprijs is misschien wel de bekendste prijs van de Postcode Loterij en wordt het gehele jaar door iedere week ergens in Nederland uitgereikt door onze ambassadeur Gaston Starreveld. Maar vanaf 14 september reiken we elke werkdag, 4 weken lang de Postcode Straatprijs van €25.000 per lot* uit. Bekijk hieronder de winnaar van vandaag.

PostcodeStraatprijs van donderdag 1 oktober: 8309AB in Tollebeek

  • De winnende postcode is 8309AB in Tollebeek
  • In deze postcode spelen 3 deelnemers mee
  • De winnaars spelen mee met in totaal 3 loten
  • De BMW is door 8309AB020 gewonnen
  • In totaal winnen de deelnemers € 75.000,-
  • Elk lot inclusief Verdubbelaar is goed voor € 25.000,-
  • De dagelijkse Straatprijs van donderdag 1 oktober komt uit de trekking van augustus

* Vanaf 14 september reiken we 4 weken lang, elke werkdag, de Straatprijs uit. Wint u de Straatprijs? Dan wint u € 25.000,- per lot indien u meespeelt met StraatprijsVerdubbelaar. 


Inwoners Tollebeek winnen 75.000 euro bij de Postcode Loterij

Harry uit Tollebeek: Roy Beusker Fotografie
Harry uit Tollebeek: Roy Beusker Fotografie
Een grote verrassing voor de St. Hubertus-plaats inTollebeek. Hier is namelijk de Straatprijs van de Postcode Loterij gevallen. Deelnemers met de postcode 8309 AB winnen samen 75.000 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de drie gelukkige winnaars vorige week met de bekende gouden envelop.
 
Van de deelnemers op de St. Hubertus-plaats in Tollebeek winnen alle drie de huishoudens 25.000 euro. Harry is een van de winnaars en wint naast de 25.000 euro ook een gloednieuwe BMW. Deze auto wordt verloot onder alle winnaars van deze Straatprijs.
 
Harry is blij verrast: "Toen ik hoorde dat ik 25.000 euro had gewonnen, dacht ik meteen aan een nieuwe auto. De oude is nodig aan vervanging toe. Maar dat bleek niet meer nodig toen ik hoorde dat ik óók de BMW had gewonnen! Echt geweldig."

Iedere werkdag de Straatprijs

In september winnen extra veel deelnemers de Straatprijs van de Postcode Loterij. Gaston verrast namelijk niet één keer, maar vijf keer per week een straat met de prijs. Winnaars ontvangen 25.000 euro per lot als zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen, anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot. In deze video is te zien hoe de verdeling van de Postcode Loterij Straatprijs werkt: ‘Hoe werkt de Straatprijs'

Meer PostcodeStraatprijzen


Prijzen onder voorbehoud van typefouten en incasso.