PostcodeStraatprijs van woensdag 10 september: 2982 AT in Ridderkerk

  • De winnende postcode is 2982 AT in Ridderkerk
  • In deze postcode spelen 5 deelnemers mee
  • De winnaars spelen mee met in totaal 5 loten
  • De BMW is door 2982AT018 gewonnen
  • In totaal winnen de deelnemers €125.000,-
  • Elk lot inclusief Verdubbelaar is goed voor € 25.000,-
  • De Straatprijs van woensdag 10 september komt uit de wekelijkse trekking van september

Inwoners Ridderkerk winnen 125.000 euro bij de Postcode Loterij

Een grote verrassing voor vijf deelnemers van de Postcode Loterij uit de Meester Troelstrastraat in Ridderkerk. Hier is namelijk de Straatprijs van de Postcode Loterij gevallen. Deelnemers met de postcode 2982 AT winnen samen 125.000 euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars maandag thuis met de bekende gouden envelop.

Alle vijf winnaars spelen mee met één lot met StraatprijsVerdubbelaar. Zij ontvangen allen 25.000 euro. Onder deze winnaars is ook een BMW verloot.

De heer Lapre, winnaar van 25.000 euro en de BMW, is blij verrast: "Wat geweldig! Gaston mag elke dag wel langskomen."

De heer Lapre en zijn vriendin uit Ridderkerk ontvangen de Postcode Loterij-cheque en de sleutels van de BMW uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij.
De heer Lapre en zijn vriendin uit Ridderkerk ontvangen de Postcode Loterij-cheque en de sleutels van de BMW uit handen van Gaston Starreveld, ambassadeur van de Postcode Loterij.

Iedere werkdag de Straatprijs

In september winnen extra veel deelnemers de Straatprijs van de Postcode Loterij. Gaston is namelijk niet één keer, maar vijf keer per week te zien als hij de Straatprijs uitreikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen, anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.

Meer PostcodeStraatprijzen